Administrar

Bloc de les aventures i desventures de la Carme

un dia sense agenda

Carme | 01 Setembre, 2004 11:42

Ahir un amic va estar tot el matí sense mòvil; qualcú el va trobar i el va poder recuperar a la tarda.

Això em va recordar que abans duiem una agenda molt grossa, amb molts de papers i tarjetes, amb tots els telèfons, adreçes dels amics, onomàstiques etc... al menys la meva era molt pesada!!

Ara com ho duim tot a un aparell petitet, quan el perds o te'l deixes a ca teva... quin desastre! No recordam cap telèfon ni res. Jo al menys ho duc tot al mòvil, fins bloc de notes amb anotacions des de que fer avui fins la llista per anar a comprar, i cada contacte amb els seus telèfons, emails, adreçes, onomàstiques etc.... be, de tot. Perdre aquest aparell malgrat sigui només un matí em suposa tant de estres, que hauria de deixar la feina i anar a cercar-ho (i que consti que m'ha pasat un parell de vegades....)

Be, aixó també m'ha fet recordar que hauria de fer una copia de seguretat dels contactes del meu telèfon, no sigui que s'espenyi o el perdi ... aixó si que seria un desastre total!!!

Comentaris

  1. El mòbil ferramenta insteressant
    També jo he eixit sense mòbil de casa. Quina preocupació, no n'estic acostumat. Supose que predre el mòbil amoina molt més que deixar-te-ho a casa. Et sents despullat, aillat... Bé, m'alegre que l'hages recuperat.
    alfons | 16/09/2004, 21:04
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS