Administrar

Bloc de les aventures i desventures de la Carme

Paraules al vent, un passeig literari

Carme | 23 Abril, 2009 09:35

Avui amb motiu del dia de Sant Jordi, fan al carrer "Paraules al vent, un passeig literari", on llegeixen i interpreten textos literaris escrits per autors locals y forans, en català i en altres llengües.

He acudit a la primera ronda, a les 11.00 quan eren per La Rambla, m'ha agradat molt l'interpretació dels que he escoltat, així que aqui reprodueixo les tres rutes que fan i els horaris i lectures. Quan acudeixes et donen també un punt de llibre, m'he quedat amb els ulls oberts quan una persona ha dit "i això per a què serveix?"....

La ruta 1 fa el següent recorregut: Plaça de Cort, plaça de Santa Eulària, carrer de l'Almudaina i la Seu.

La 2 va  per la plaça Major, carrer del Sindicat, plaça del Banc de l'Oli i carrer de Sant Miquel, i la tercera ruta des de jardí de la Misericòrdia, la Rambla, carrer dels Oms i carrer de Sant Miquel.

Textos que he escoltat a la ruta 3, de Santiago Rusiñol, Miquel Forteza Pinya, Miquel dels Sant Oliver, Georges Bernanos, Carme Riera, Bartomeu Rosselló Porcel, Rubén Darío, Joan Alcover, Jaume Vidal Alcover, Josep Tarongí, Llorenç Riber, M.Antonia Salvà, Robert Graves, Miquel Ferrà i Màrius Verdaguer.

Els horaris: 11.00, 12.30, 17.00 i 18.30 hores. 

A veure si em dona temps i faig els altres dos recorreguts, ha estat molt interesant escoltar-los, i com anècdota, quan recitaven La Balanguera... més d'un/a estàvem fent el mateix en veu baixa....

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS