Administrar

Bloc de les aventures i desventures de la Carme

Aprofitar les vacances

Carme | 28 Desembre, 2008 12:28

Ja estàn a punt de finalitzar les vacances de nadal, molt curtetes, però ben aprofitades en el meu cas.

Feina a casa sempre hi ha, i amb la meva filla hem aprofitat per fer canvis, renovar mobiliari reciclant o re-decorant vells mobles amb colors més vius, i sobretot per fer netetja i tirar els trastos que no serveixen per a res i que només fan bulto.

És la nostra manera d'acavar l'any i sentir ens renovam una mica, i a nivell personal també estic fent canvis, al menys a la meva vida laboral, potser per culpa de la tan socorrida paraula "crisis", ja que apart de fer feina fixa als matíns, m'he fet autònoma per poder fer als horabaixes i des de ca meva feina del que estic estudiant, la carrera d'informàtica, ara aturada per motius de temps que he d'invertir a la feina.... Una contradicció potser, però m'estim més documentar-me i formar-me a les noves tecnologíes in situ, treballant amb elles, ja haurà temps i diners per poder continuar amb els estudis. Només tinc morriña quan veig als companys amb els que vaig iniciar la carrera i veig ells ja estàn amb el títol i jo encara a mitges..

A nivell sentimental segueixo igual, de fet viure tota sola és un advantatge, donat que si hagués de dedicar temps a una altra persona crec no podria amb tot el que estic fent, això sí,  al menys tinc bons amics i amigues amb qui passar bones estones.

Bé, només desitjar a tothom una bona entrada d'any nou, que podeu realitzar els vostres plans a aquest any que està a punt de començar, i sobretot molta salut per poder-los dur a terme.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS