Administrar

Bloc de les aventures i desventures de la Carme

Ja torno a tenir el meu portātil, perō...

Carme | 22 Maig, 2008 22:02

Tras dos mesos des de que el vaig deixar a la tenda de El Corte Inglés de les avingudes, el meu portàtil, de només un any d'antigüetat, un HP Pavilion, torna a ser a casa.

No se com trien tant en reparar-ho, sa veritat. De la tenda, que per cert s'encarreguen de tot, de portar-lo al servei tècnic que correspón i avisarme quan estaba arreglat, no tinc cap queixa. Una altra història el servei tècnic d'HP.

Els vaig donar una eina que faig servir cada dia per motius de feina i d'estudis, i que un bon dia no va arrencar, silenci total, ni tan sols la bios. Al mes d'haverlo deixat em diuen que encara no tenen la placa, que s'havia cremat i ho havien de canviar. Cap problema, tornarè d'aqui uns dies, vaig dir.

Un mes més tard, reb missatge que ja puc anar-ho a cercar, i li dic a la dependenta que el posi en marxa per comprovar ja funciona abans de sortir de la tenda, i veim que l'han formatejat completament, amb un sistema operatiu que mai havia fet servir (l'xp), i sense haver fet una còpia dels arxius que contenia el disc.

No li vaig dir res més a la tenda, jo ja tenia el que volia, el meu portàtil funcionant, no vaig tardar ni un segon en arribar a casa a posar-li el meu sistema operatiu i una còpia de seguretat dels meus arxius que havia fet un mes abans de que s'espenyàs, només he perdut un mes de dades.

Només em queda el meu bloc per protestar, per lo vist no entra en garantia si no fas servir el sistema operatiu que ells volen, i tinc clar que no tornaré a comprar d'aquesta marca, tant per l'excesiu temps de reparació --sense donar-me cap altra eina per poder fer feina--, sino també per la poca vergonya que tenen formatejant sense demanar-ho ni fer cap backup ni res.

Per al pròxim estic pensant en un Dell, que m'han dit que al menys el servei tècnic respón molt millor.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS