Administrar

Bloc de les aventures i desventures de la Carme

El meu edifici

Carme | 19 Novembre, 2004 19:34

Vaja quin mes que duc!


Primer va ser un grip i ara una altra vegada amb febre, no se m'acudeix res mes que pensar i escriure des de el llit, sobre l'enderrocament (es diu aixi?) del edifici al que he anat a treballar els darrers 17 anys.


Segur que tothom s'ha aturat qualque vegada a l'antic cuartel del carme, a les rambles, a on estava fins ara la seguretat social, a tramitar qualque paper. M'han dit que no es tan vell l'edifici, uns 30 anys, però està fet pols, amb moltes coses per fer de nou, així que han optat per derribar-ho quasi tot.


De moment avui he vist que un aparell ha entrat per un costat del edifici i ha començat a tombar tot per dintre, parets, despatxos.... Suposo deixaran només l'estructura, pero mentres avui dematí ja hi havia un okupa dormint adintre.


I es que al vespre ja fa fred per la gent que habitualment pernocta als bancs de La Rambla!! Fins i tot fa una fretada a ca meva!!


I es que m'ha fet molta pena veure el meu edifici d'aquesta guisa... tot sigui per que el millorin i sigui mes accesible!


Ala, a dormir una altra estona, que estic febrona i amb mal de cap.. bona nit!! 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS