Administrar

Bloc de les aventures i desventures de la Carme

La jubilació de la meva mare

Carme | 19 Setembre, 2004 18:52

Com canvia tota la vida per només un aconteciment com el de la jubilació de la meva mare!!!

Fa 13 anys que fa feina de venedora de cupons (ONCE) i dia 1 d'octubre es jubila anticipadament (fins març no s'havia de retirar).

O sigui que ara no tindré qui em desperti als matins!!!!

I es que, per que ho enteneu, acompanyaba a les 7 del matí cada dia de dilluns a divendres a la seva feina: al principi només era al hivern, per que al no veure molt es "menjava" les faroles i papereres del camí.

Més endavant, i degut a un parell d'atracaments, un d'ells al carrer, ja li acompanyaba amb el meu ca, pastor alemán.

I així es la vida, ara em quedaré sense despertador!!

De fet, també tremolo... i es que com es viuda, no se jo, com que tindrá molt de temps per pensar massa,. Espero trobi qualque activitat que pugi fer i li agradi i que surti amb les seves amigues.

Enhorabona mami, ja era hora!! Així podrás dir que tens tot el dia per fer el que vulguis, que el cansament que dus de tota la vida fent feina veuràs com s'en va en quant comencis les vacances indefinides.Comentaris

  1. Felicitats i que no s'aturi!!
    Sobretot que no s'aturi que és el pitjor que els passa als que es jubilen. Que es busqui activitats que fins ara no havia pogut fer per manca de temps.
    Pep | 20/09/2004, 17:24
  2. Gràcies
    Sí, sobretot aixó, que faci cosetes, malgrat la pérdua de visió senpre vol fer les coses tota sola. Coneix molta gent que una vegada jubilada ha durat poquísim... Quin ànims! Així que la recepta es no aturar-se en realitat!!! Jubilar-te de la feina però fent altres activitats. Be, vaig a dormir ja... o ni ma mare em despertarà!!
    Carme | 20/09/2004, 22:28
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS