Administrar

Bloc de les aventures i desventures de la Carme

Nou portal de notícies en català

Carme | 31 Desembre, 2008 00:07

Fa casi tres anys que estic al portal de meneame.net, i aprofitant que el codi el pots agafar per montar el teu propi portal (respectant les llicències, es clar), un company ha montat un altre totalment en català, per remoure les notícies i apunts de blogs pendents de pujar a portada o enviar les que trobis per la xarxa, així com fer una xerradeta en directe o deixar una nota als altres usuaris si estàs registrat.

El portal es diu remou-me, i en breu alliberaràn el codi amb les modificacions donat que encara estàn en fase de proves, però des d'aquí vull convidar-vos a mirar i votar les notícies que ja han enviat els primers usuaris.

Molta sort al autor, hinfra, i ànims!

 

Aprofitar les vacances

Carme | 28 Desembre, 2008 12:28

Ja estàn a punt de finalitzar les vacances de nadal, molt curtetes, però ben aprofitades en el meu cas.

Feina a casa sempre hi ha, i amb la meva filla hem aprofitat per fer canvis, renovar mobiliari reciclant o re-decorant vells mobles amb colors més vius, i sobretot per fer netetja i tirar els trastos que no serveixen per a res i que només fan bulto.

És la nostra manera d'acavar l'any i sentir ens renovam una mica, i a nivell personal també estic fent canvis, al menys a la meva vida laboral, potser per culpa de la tan socorrida paraula "crisis", ja que apart de fer feina fixa als matíns, m'he fet autònoma per poder fer als horabaixes i des de ca meva feina del que estic estudiant, la carrera d'informàtica, ara aturada per motius de temps que he d'invertir a la feina.... Una contradicció potser, però m'estim més documentar-me i formar-me a les noves tecnologíes in situ, treballant amb elles, ja haurà temps i diners per poder continuar amb els estudis. Només tinc morriña quan veig als companys amb els que vaig iniciar la carrera i veig ells ja estàn amb el títol i jo encara a mitges..

A nivell sentimental segueixo igual, de fet viure tota sola és un advantatge, donat que si hagués de dedicar temps a una altra persona crec no podria amb tot el que estic fent, això sí,  al menys tinc bons amics i amigues amb qui passar bones estones.

Bé, només desitjar a tothom una bona entrada d'any nou, que podeu realitzar els vostres plans a aquest any que està a punt de començar, i sobretot molta salut per poder-los dur a terme.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS