Administrar

Bloc de les aventures i desventures de la Carme

La jubilació de la meva mare

Carme | 19 Setembre, 2004 18:52

Com canvia tota la vida per només un aconteciment com el de la jubilació de la meva mare!!!

Fa 13 anys que fa feina de venedora de cupons (ONCE) i dia 1 d'octubre es jubila anticipadament (fins març no s'havia de retirar).

O sigui que ara no tindré qui em desperti als matins!!!!

I es que, per que ho enteneu, acompanyaba a les 7 del matí cada dia de dilluns a divendres a la seva feina: al principi només era al hivern, per que al no veure molt es "menjava" les faroles i papereres del camí.

Més endavant, i degut a un parell d'atracaments, un d'ells al carrer, ja li acompanyaba amb el meu ca, pastor alemán.

I així es la vida, ara em quedaré sense despertador!!

De fet, també tremolo... i es que com es viuda, no se jo, com que tindrá molt de temps per pensar massa,. Espero trobi qualque activitat que pugi fer i li agradi i que surti amb les seves amigues.

Enhorabona mami, ja era hora!! Així podrás dir que tens tot el dia per fer el que vulguis, que el cansament que dus de tota la vida fent feina veuràs com s'en va en quant comencis les vacances indefinides.un dia sense agenda

Carme | 01 Setembre, 2004 11:42

Ahir un amic va estar tot el matí sense mòvil; qualcú el va trobar i el va poder recuperar a la tarda.

Això em va recordar que abans duiem una agenda molt grossa, amb molts de papers i tarjetes, amb tots els telèfons, adreçes dels amics, onomàstiques etc... al menys la meva era molt pesada!!

Ara com ho duim tot a un aparell petitet, quan el perds o te'l deixes a ca teva... quin desastre! No recordam cap telèfon ni res. Jo al menys ho duc tot al mòvil, fins bloc de notes amb anotacions des de que fer avui fins la llista per anar a comprar, i cada contacte amb els seus telèfons, emails, adreçes, onomàstiques etc.... be, de tot. Perdre aquest aparell malgrat sigui només un matí em suposa tant de estres, que hauria de deixar la feina i anar a cercar-ho (i que consti que m'ha pasat un parell de vegades....)

Be, aixó també m'ha fet recordar que hauria de fer una copia de seguretat dels contactes del meu telèfon, no sigui que s'espenyi o el perdi ... aixó si que seria un desastre total!!!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS